Lyle & Scott Crewneck

Lyle Scott Crewneck Header

Nu weet ik dat het lente is en vandaag warm wordt. Maar dat wil niet zeggen dat het volgende week geen rukweer wordt en je dan geen wollen sweater nodig gaat hebben. En dan daarbij, ik spotte deze voor weinig bij die Duitse grootgrutter, dus doe er je voordeel mee.

Waar we het over hebben? Een simpele wollen crewneck in het donkergroen van Lyle & Scott. Een prima basis item welke perfect als tussenlaag is voor iedere koude dag, maar ook op een goede lente dag prima van pas komt bij die late terrasavonden. En bij Zalando ligt deze voor een prima prijs. Dus neem mee dat ding.

Lyle & Scott

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.