Maison Kitsuné Polo

Maison Kitsune Polo Header

Voor je het weet is de lente weer in het huis. Niet lang daarna zal je weer zweten als een otter in die sweatshirts van. Dus nu even de tijd nemen om je collectie polo’s weer op peil brengen. Daar profiteer je vanzelf weer van wanneer het warmer wordt. En sowieso een goede kleur polo onder een grijze sweatshirt kan op dit moment ook niet echt kwaad. Maison Kitsuné heeft wat toffe polo shirts in de collectie.

Waaronder deze mint gekleurde variant. Dit polo shirt komt in een prima fit. De branding is weer lekker minimaal gehouden. Meer dan een kleine logootje van een vossenkop zal je er niet op vinden. En de prijs, tsja het blijft Maison Kitsuné. Niet het duurste, maar ook zeker niet de voordeelklapper. De Bijenkorf heeft deze trouwens op voorraad.

Maison Kitsuné Polo

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.