Moncler Gamme Bleu Waffle Bomber Jacket

Nee joh, we zijn nog lang niet klaar met de bomber. In tegendeel zelfs. De bomber blijft nog wel een paar seizoenen mee gaan. Zolang labels als Moncler Bombers blijven droppen, zullen we er blij van worden. Zoals bijvoorbeeld met deze Mocler Gamme Blue Waffle Bomber. Perfect voor de warmere periode die er echt weer aankomt.

Deze bomber is gemaakt van een bomber van een nylon katoen blendmet een wafelstructuur. Hence the name Waffle Bomber. De mouwen zijn van een gladere variant van deze blend. Verder is de jas uiterst clean. Op de tricolor locker loop en de tricolor band onderaan. De jas komt met goede steekzakken en de patchpocket op de mouw. Al met al een prima jassie, voor een iets minder prima prijs. Je vindt hem bij END. overigens.

Moncler Gamme Blue Waffle Bomber Jacket

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.