Nike Blazer Premium

Nike Blazer Premium Header

Hoe is het hier?

Het is bijna Air Max Day geloof ik.

Nog te vroeg om grappen te maken over die wonderbaarlijk ruk verlopen releases van de afgelopen weken? Of zitten er onder de lezers hier nog genoeg lui die Masters, OG’s of Elephants hebben kunnen halen?

Voor een ieder met minder geluk. Hier een heerlijk schoentje welke je voor een steal kan wegkapen bij Nike. De Nike Blazer in een premium uitvoering. All red everything dingen. Erg tof. Ook verkrijgbaar in het blauw of licht bruin trouwens.

En in alle uitvoeringen is het schoentje ruim in alle maten beschikbaar. No joke. Het loont dus gewoon om in de krochten van de Nike Outlet te speuren, want shit daar ligt gewoon heat die wel verkrijgbaar is.

Nike Blazer Premium

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.