Nike Mayfly Leather

Nike Mayfly Premium

De Mayfly van Nike is een tamelijk historisch schoentje. Deze schoen is al in zoveel varianten in een re-release gekomen. Daar is de Huarache niets bij. Maar echt hoor. Moet ik er meteen bij zeggen dat deze nieuwe release wel ernstig tof is.

Premium lappie leder in een heerlijke groenige su├Ęde. Lekker printje erop. En een veg tan stukkie op de hiel. Godver dit kan zomaar eens je favo sneaker voor de lente gaan worden. Prima in de mix met een versleten denim, een short of whatever je maar aanhebt op een dag in de lente. Ik spotte ze op stock bij Need Supply.

Nike Mayfly Premium

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.