Nike Tennis Classic

Nike Tennis Classic Header

Hou eens even op. Is echt iedereen zo gefocust geweest op nieuwe heat dat men vergeten is om de Outlets te checken? Zie eens welk juweeltje je daar nu voor een prima prijs kan halen. Gewoon een strakke Nike Tennis Classic.

Rechtstreeks uit de NikeCourt collectie komt deze prima zomerse uitvoering van de Nike Tennis Classic. Gemaakt van een Oatmeal kleurige lap suède met Ivoorkleurige details en een fucking lekkere gum zool. Yes, ik zei het. Een gum zool. En zoals het gaat met sneakers krijgt een gum zools altijd een instant +1. Wat een bijzonder fijn schoentje, voor een minstens zo fijne prijs. Check het bij Nike!

Nike Tennis Classic

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.