Ralph Lauren Shirt

Ralph Lauren Shirt Header

Stel je bent al in een vrolijke zomerse bui en zou graag je shirt hier op aanpassen. Dat kan dus gewoon. Check eens wat Ralph Lauren even heeft gedropt in de Bijenkorf. Holy shit hoe vrolijk wil jij het hebben? Ik ben helemaal voor pastel tinten. En ook helemaal voor geruite shirts. Maar holy shit. Ik was nog even niet zo wakker.

Neemt niet weg dat dit dus weleens mijn absolute go to shirt voor de lente kan worden. Godverdomme. Wat een topper. Matched met haast iedere schoen in je kast. Gaat lekker op een denim. En mocht je op een dag wat moeilijke meetings gaan krijgen, dit shirt maakt als je tafelgenoten vrolijk genoeg om overal mee in te stemmen. Die funding voor die nieuwe campagne heb je binnen 2 tellen geregeld. Allemaal dankzij Ralph. Anyways, zoals gezegd, gespot bij de Bijenkorf.

Ralph Lauren Shirt

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.