Schnayderman’s Indigo Shirt

Schnayderman s Indigo Shirt Header

Het zal ook weer eens niet uit Stockholm komen. Schnayderman’s, ik had er nog nooit van gehoord. Maar ja, Afura heeft het op stock, dus het moet vet zijn. Nee serieus. Dat is tegenwoordig redelijk mijn graadmeter. Als Afura het heeft is het op zijn minst de moeite waard. En negen van de tien keer is het gewoon ook echt top.

Zoals met dit shirt van Schnayderman’s dus. Shirts is wat Schnayderman’s ziet als hun ding. Shirts is what we do is zeg maar hun credo. En ja, dat blijkt. Check dit Indigo Denim shirt van ze. En zeg me dat het niet tof is. En dat zonder te liegen. Lukt niet. I know. Mooie lap stof, goeie snit. Prima prijs. Yes, Afura heeft het. Zei ik toch.

Schnayderman's Indigo Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.