Scotch & Soda Shorts

Scotch Soda Short Header

Wellicht een tikkie te optimistisch om nu al over shorts te pennen. Maar jullie weten hoe die dingen gaan toch. De winter is nog niet eens een week voorbij of de zomercollecties liggen volop in de schappen. En iedereen verwacht ook maar dat je doodleuk korte broeken gaat kopen in maart. Geen hond die dat wil, maar je moet. Want in juni wanneer je voor het eerst denkt, had ik maar een nieuwe korte broek, dan gaan net die winterjassen de winkels in. Succes met het kopen van shorts tegen die tijd.

Geen winkelier die het eigenlijk nog wil. Maar ja, de merken hé. En de merken zeggen, ja maar die winkels. En zo kom je in een cirkelredenatie van een markt die verziekt als de pest is. Neem niet weg dat die markt dus wel labels als Scotch & Soda kent. En dat dit label voor de zomer nu reeds heerlijke shorts heeft uitgeleverd aan de winkels. En de winkels, die verkopen ze ook gewoon doodleuk al. En zo bestaat het dus dat op 24 maart het nog geen dag echt warm is geweest en ik vrolijk over een koraalrode short met toffe borduringen aan het pennen ben. Preppy als een malle, fucking vet broekie. Alleen wellicht een tikkie te vroeg. Check de Bijenkorf voor meer info. En ja, doe maar. Je weet, als je hem nodig hebt is die weg.

Scotch Soda Shorts

Tags from the story