Stüssy Flight Satin Bomber

Stussy Satin Bomber Header

De Bomber, ja, we gaan er nog even door. En om alles nog even beter te maken dan het al was, worden ze dus ook in alle pasteltinten op je gegooid. Neem nu bijvoorbeeld deze van Stüssy. Pastelroze, ja joh, waarom niet?

Ik heb helemaal niets tegen roze. In tegendeel zelfs. Ik ben een van de weinige die de nieuwe livery van de Forca India wagens kan waarderen. (Formule 1, voor zij die niet weten). Dus ik kan deze bomber van Stüssy prima waarderen. Moet zeggen, zo met die lente dagen in het vooruitzicht is dit een uiterst prima jassie om te scoren. Check END., die heeft ze op voorraad.

Stussy Bomber

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.