GANT Chambray Polka Dot

GANT Chambray Polka Header

Ik ben helemaal voor Polka Dots op shirts. Helemaal als het simpele shirts als button downs betreft. En het shirt krijgt dan een extra plus wanneer het ook nog eens van een lekkere chambray gemaakt is. En GANT heeft dus precies zo’n shirt momenteel in de collectie.

Hier kan je niet mis meegaan. Check wel effe goed welke maat je neemt. Want van de GANT Rugger lijn heb ik doorgaands een L, maar van de “normale” GANT lijn heb ik van de button down shirts een M. Maar gelukkig doet de Bijenkorf aan gratis retourneren, dus mocht je per ongeluk toch de verkeerde maat hebben, kan die altijd binnen 21 dagen weer retour. De Bijenkorf is namelijk ook de plek waar ik dit shirt van GANT vond.

GANT Chambray Polka Dot

Tags from the story
0 replies on “GANT Chambray Polka Dot”