Naked & Famous Windowpane Shirt

Naked Famous Windowpane Shirt Header

We kennen Naked & Famous vooral van hun belachelijk lekkere denims. Maar die gasten daar in Canada kunnen meer dan alleen toffe broeken voor goeie prijzen maken. Sterker nog, sinds deze winter ben ik dus helemaal fan van hun shirts.

Toen ik in Victoria (Canada) een beetje door de straten aan het struinen was liep ik per ongeluk Four Horsemen binnen. Een uiterst prima shop die prima ctrl c ctrl v in centrum Amsterdam mag komen, maar dat terzijde.  In die shop hadden ze dus een uitgebreide collectie Flannels van Naked & Famous. En ja, die kon ik niet laten hangen. En sindsdien ben ik verkocht.

De fit van hun shirts is perfect. Maar echt. Het gebeurt weinig dat een RTW zo lekker om de schouders gaat. En stiekem ga ik er van uit dat dit met dit zomerse shirt niet anders zou zijn. Ik spotte dit shirt bij Stuarts. Scheelt weer shipping costs en invoer rechten voor je.

Naked Famous Shirt