Southern Fields Industries Briefcase

Southern Fields Industries Briefcase Header

Maar even serieus hé, is het niet eens tijd voor een nieuwe tas? Die Filson van je is lekker ingedragen, maar het wordt zo af en toe ook tijd voor verandering. Helemaal nu die zomerse zonnestralen er weer doorkomen. Je kan me niet vertellen dat je afgelopen weekend niet effe je huis ook uitgemest hebt.

Dat bedoel ik. En toen kwam je die tas tegen en dacht je, fuck een nieuwe is wel zo lekker.

Nou graag gedaan. Ik heb hier de opvolger van je Filson gevonden. Kan je die effe laten luchten tot de herfst. Ga je voor nu de hoort op met deze tas van Southern Field Industries. Nee ik kende het label ook nog niet. Maar dat maakt niet uit. Het komt uit Japan, dus krijg instant pluspunten. Het is een belachelijk klein label dat nu nog betaalbaar is. Over een jaartje of wat is het minsten Visvim prijzen dat je hiervoor gaat betalen, dus thank me later. Ik spotte het bij Need Supply en daar zijn ze altijd on point.

Southern Fields Industries