TSPTR Crewneck

TSPTR Header

Mijn hemel, hoezo hebben we in de geschiedenis van OurBubble nog maar 1x verwezen naar Concrete? Ging ik even een beetje Googlen op nieuw spul van TSPTR, kom ik bij de webshop van Concrete uit. Site ziet er puik uit. En nog beter is de collectie die ze online aanbieden. Dat Concrete dope is weet ik van mijn bezoekjes aan Den Haag, maar die site kende ik nog niet. Dus een nieuwe voor in de bookmarks.

Ik kwam er dus voor nieuwe shit van TSPTR. Een label dat ik eerder spotte bij onze vriend Frans Boone. TSPTR staat voor Truth, Symmetry, Pleasure, Taste Recognition. Geen idee, wat je met de woordenserie moet. Maar vrij vertaald, vette shit voor een mooie prijs.

En das precies wat deze crewneck van TSPTR is. Helemaal volgens de pastelhype, #cozy alles. Maar zonder dollen. Crewnecks met een goeie print van Snoopy erop in een trendy kleur. Ik ben helemaal voorstander. En voor minder dan honderd euro kost het je niet eens de kop. Dus check Concrete en thank me later.