Bedwin & The Heartbreakers Souvenir Jacket

Bedwin The Heartbreakers Souvenir Jacket Header

Het had de naam van een prima Indie Rock band kunnen zijn. Maar het is gewoon de naam van een uiterst puik fashion label. Bedwin & The Heartbreakers. Meerdere malen heb ik hier al lyrisch over dit merk geschreven. Maar deze jas is gewoon weer een nieuw toppunt uit de historie van het label.

Kijk de Souvenir jacket heeft ieder label wel in de collectie. Niet elk label gooit een binnenste buiten draagbare variant. En als ze ze gooien zijn er weinig knal oranje van binnen. Maar zelfs als je die binnen kant nooit buiten zou dragen is deze jas pure heat. Camo mouwen vrienden. Camo! En alles met Camo is nu eenmaal beter dan ieder willekeurige versie zonder. Dan ook nog effe vriendelijke vogeltjes erop met azen in hun bek. Yes. Deze jas wil je. En dat kan, want je haalt hem bij Concrete.

Bedwin & The Heartbreakers

Tags from the story