Diadora Trident 90 White Pack

Diadora Trident  White Pack Header

Diadora, het merk waarvan iedereen vroeger de gymschoenen had voor de gymles op school, is bazig bezig. Ze hebben al enige tijd een belachelijk lekkere Heritage lijn. Schoenen ui deze collectie komen rechtstreeks uit de archieven van dit Italiaanse label. Denk hierbij aan runners van de jaren tachtig en negentig. Bij een flink aantal van deze schoenen uit de Heritage lijn staat in dikke letters op de lip Made in Italy geschreven.

En holy shit, dat zijn dus echt even de juweeltjes uit de collectie. De vergelijking met de Made in USA modellen van New Balance is snel gemaakt. Met dat verschil dat deze dan dus in Italië in elkaar gezet worden. In de Montebelluna regio om precies te zijn. Zeg maar het Waalwijk van Italië. En sorry voor Waalwijk, ja Montebelluna klinkt lekkerder. Anyways, in die Heritage lijn zit ook een Trident 90 uit de “White Pack”. Een schoen die on feet zoveel mooier is dan de gemiddelde product shot. Bewijs hiervoor? Check mijn Insta. Off white suède met perforated leren panels en lip en nylon off white panels aan de zijkant. Die craquele details in het logo en de heel cap komen real life veel minder hard over dan deze foto hieronder. Maar ja, product shots zijn product shots. Dit is mijn eerste paartje Diadora schoenen sinds HAVO 3 en ja ik ben verkocht. Check ze bij Diadora zelf.