Loake Royal Long Wing Brogue

Loake Royal Header

Mocht je nog op zoek zijn naar een Britse Long Wing Brogue voor niet al te veel knaken, dan heb ik hier een paartje voor je gevonden. Van het Britse Loake komt deze Royal een Long Wing Brogue.

Ze claimen zelf bij Loake dat alles nog Made in England is. Maar gezien de prijs lijkt me dat haast onmogelijk. Of die Brexit heeft ze dan wellicht echt geen goed gedaan, dat kan ook. De Britten noemen het overigens een Classic Full Brogue. Zal wel wat Amerikaans zijn om het een Long Wing te noemen.  Naar het schijnt is deze schoen ook nog een Goodyear Welted, wat altijd een dik pluspunt is.

Op het oog heeft die een prima leest en iets zegt me dat dit belachelijk veel bang for a buck is. Ook weer Amerikaans zeker? Anyways, check deze Loake Royal bij Stuarts. En schrik gelijk even van die scherpe prijs.

Loake Royal