New Balance M997CDG

New Balance MCDG Header

Jawel, New Balance gooit weer even een heerlijke 997. Fancy kleurtjes die je meteen aan een “Fieg-achtige colorway inspired door Miami”-of zo doen denken. Lees die regel twee keer. Yes, nu snap je wat ik zei.

Mooi.

Zoals vaker dropt deze colorway die echt tof is in de Made in USA collectie. En dat betekend dus direct dat je de hoofdprijs mag lappen. Bijkomend voordeel is wel dat de kwaliteit meteen on point is. No jokes. Deze en die Made in UK units zijn by far lekkerder afgewerkt dan die Made in Vietnam dingen. Met al het respect natuurlijk voor wat daar vandaan komt. Maar je snapt mijn punt vast wel. Deze New Balance M997CDG is te vinden bij END. Dankzij de prijs heb je wel direct free shipping te pakken.

New Balance M997CDG

Tags from the story