Rains Anorak

Rains Anorak Header

Ik heb het hier weinig over Rains gehad. Voornamelijk omdat ik het een goedkoop alternatief voor Stutterheim vond. En ja, in dat segment is er gewoon eigenlijk alleen maar Stutterheim en de rest boeit niet zoveel. Daarom kan ik alleen maar toejuichen dat Rains ineens wat anders is gaan doen.

Natuurlijk die jassen die rest maakt maken ze bij Rains ook nog wel, laten we wel zijn voor goedkope Stutterheims is nu eenmaal een markt. Maar ze doen nog andere toffe dingen bij Rains. Shit die als ze daarmee begonnen waren, wellicht een stuk positiever voor ze had uit kunnen pakken. Want godverdomme. Ik kan stellen dat ik hier enthousiast van word. En ja, we hebben het gewoon nog steeds over Rains. Maar dan wel in een nieuwe vorm. Een Anorak, met uiterst prima colorblocking. Goeie patch pockets. Alles. Deze jas is gewoon tof. En bovenal is die nog onder een 100 euro te halen. En ja. Dat maat dit de perfect metgezel voor je bomber. Dat ding is ineens waterdiht. Ook voor de zomer maakt deze Rains unit een prima poncho. Yes, de Anorak. Rains, waarom kom je hier nu pas mee? Deze unit haal je trouwens bij de Bijenkorf.

Rains Anorak

Tags from the story