Fracap Forata

Fracap Forata Header

Fracap, het label dat we kennen van die gruwelijke hiking boots, heeft voor de zomer weer effe wat nieuwe modellen ontwikkeld. Een daarvan is deze Forata schoen. En shit ja, die is dus best lekker te noemen.

Flex Vibram zool onder een mooie lap perforated suède in een Camel kleur. De schoen lijkt een vage whole cut met een Huarache achtige lip constructie. Ik heb geen idee hoe dit beter te omschrijven. Maar hey, die schoen straalt gewoon comfort uit. En oogt nog eens helemaal prima ook. De prijs, tsja het blijft Fracap, dus het is geen koopje. Maar dit kan zomaar eens je favoriete zomerschoen worden. Check het bij Stuarts.

Fracap Forata

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.