Nike Air Vortex

Nike Vortex Header

Voordat die sneakerhype zo groot werd dat de lol er een beetje vanaf ging kwam Nike met een retro release van de Vortex. Deze was onderdeel van de V-series retro releases met de Vengeance, Vector en dus de Vortex. De schoen was vet. Die hele serie was vet. En al jaren baal ik dat ik toen lag te slapen. Want deze serie is perfect. Ik ga gewoon erg lekker op die stijl van de oude klassieke runners.

Tot mijn grote vreugde spotte ik ineens bij Stuarts weer een Vortex op voorraad. Ik zal het nieuws wel gemist hebben, maar daar niet minder happy door. De Vortex is er weer. Zal niet lang duren voordat de Vengenace en Vector ook weer komen. Wellicht weten de lezers meer dan ik. Gezien ik mijn focus de laatste dagen niet echt bij het sneaker news heb gehouden. En voor hen die denken, shit deze release heb ik ook even gemist. Thank me later. Surf even naar Stuarts en daar kan je ze halen.

Nike Air Vortex

Rest me nog, omdat het kan, een oude advertentie van de originele release. Gewoon omdat het tof is.

Nike V Series