Diadora Roberto Baggio Pack

Diadora, shit ik ga erg lekker op dit label. Helemaal nu ze even de handen ineen geslagen hebben met Roberto Baggio. Ze komen even met een track jacket, sweater en OG release van de Diadora Intrepid. Het jassie en de sweater hebben die typische jaren negentig vibe. Niet gek, dat waren de hoogtij dagen van Roberto Baggio. WK finale 1994 materiaal.

De schoen is ook gruwelijk. Sowieso, rood wit en grijs in een klassieke runner met fancy suede en goede mesh panels. Made in Italy niet te vergeten. En als de schoen maar een beetje zo comfortabel is als de Diadora Trident 90, dan mag je je zegeningen tellen. Dat is nog steeds een van de fijnste sneakers in de collectie hier op het OurBubble HQ.

De gehele pack is te vinden bij END. en je hebt mazzel. Diadora is nog geen Hypebeast materiaal, dus alles is gewoon op voorraad.

Diadora Intrepid OG

Tags from the story
,