Grenson Sneaker 1

Grenson Sneaker Header

Ja joh, natuurlijk Grenson, alsof we niet al genoeg geld uitgegeven hebben aan spul van jullie. Grenson kennen we natuurlijk van die klassiekers als de Fred en Archie. Nog steeds absolute must haves voor je basis schoenenkast. Neem er voor de zekerheid ook nog maar een Sid en een Scott bij. Stuk voor stuk prima schoenen welke volkomen tijdloos zijn.

En dat tijsloze hebben ze bij Grenson nu ook weten om te zetten naar heerlijke sneakers. Nu hadden ze met die lijn van Tim Little al wat ervaring opgedaan in de sneakerwereld. Maar deze releases onder hun eigen merknaam zijn wel uiterst smooth en clean. Gezien het hun eerste sneaker release onder eigen merknaam is, heet de schoen passend Sneaker 1. De schoen is helemaal conform de huidige trend van luxury sneakers. De prijs is best prima. Niet goedkoop, maar hey het blijft Grenson. Je kan ze halen bij END. Deze handpainted Tan versie is het lekkerste naar mijn bescheiden mening. De witte mogen er echter ook zijn.

Grenson Sneaker 1

Tags from the story