Gitman Vintage Four Pocket Shirt

Gitman Vintage Four Pocket Shirt Header

Gitman Vintage blijft toch een partij lekker gaan. Nu ben ik all for basics. Maar sommige items in je kast mogen net effe minder basic zijn dan andere. Kijk is dit je eerst blauwe oxford cloth button down, dan zou ik voor aan andere variant opteren. Maar je leest OurBubble dus ik gok dat je minstens al drie van die shirts in je kast hebt hangen. En dan mijn lieve lezer, is deze van Gitman Vintage een welkome aanvulling.

Dit Four Pocket Shirt lijkt op die andere drie blauwe shirts in je kast, maar komt met wat extra borstzakken her en der over het shirt verspreid. En die zijn dan ook nog eens uitgevoerd in verschillende pasteltinten. Ja hier is dus niets, maar dan ook niets, mis mee. Gewoon je favo basic met een twist. Ik spotte dit shirt bij Need Supply overigens.

Gitman Vintage Four Pocket Shirt