Levi’s Trucker Jacket

Levis Trucker Jacket Acid Header

Je kan natuurlijk ook bijna het 15 voudige betalen voor een rip off van het origineel. Maar dat doe je alleen als je echt geld teveel hebt en heel graag in Fear of God materiaal wil rond lopen. Voor ieder normaal denkend mens dat een tof gevoerd denim jassie wil hebben, ben je het beste bij Levi’s af. Laten we wel zijn.

Natuurlijk is het corduroy op de kraag van die van Fear of God leuk. En zullen de gebruikte materialen net iets verfijnder zijn. Maar kom op 1800 euro voor een Trucker Jacket is gewoon mesjokke. Nee deze OG van Levi’s is dan tachtig keer beter. Voor 130 euro haal je dus deze Acid Washed Trucker Jacket van Levi’s bij de Bijenkorf. En dan hou je nog een slordige 1500 euro over voor de rest van je garderobe. Loop je er blijkbaar wel hip bij en draag je het origineel. I dunno, ik ben geen rekenwonder. Maar dit lijkt me een prima deal.

Levi's Trucker Jacket

Tags from the story