Golden Bear Varsity

Golden Bear Header

Wanneer je gaat shoppen voor een nieuwe Varsity kan je gaan voor een overpriced Saint Laurent. Of je gaat gewoon voor de OG der OG’s. Golden Bear is deze OG. Al een slordige honderd jaar zijn zij in de business van jassen. Begonnen met workwear, maar al gauw kwamen de Varsity Jackets bij hun uit de fabriek rollen. En verdomme wat maken ze juweeltjes.

Neem deze navy blauwe bijvoorbeeld, welke ik spotte bij Mr Porter. Een uiterst prima jassie voor de herfst. Te rocken bij haast iedere outfit die je kan bedenken. Op een chino, raw of versleten denim, het kan allemaal. Crewneck sweater, hoodie of button down shirt eronder. Veelzijdig als een malle. Bij Mr Porter hebben ze een hele bunch aan Varisty jassen van Golden Bear, mocht Navy niet je ding zijn.

0 replies on “Golden Bear Varsity”