Clarks Originals Craftmaster 1 – Made in The UK

Clarks Originals Craftmaster  Header

Wat is er heerlijker dan labels die een stiekeme onuitputtelijke bron van classics hebben? Simpel labels die in hun archieven ook nog de samples hebben bewaard van meuk die never nooit is uitgekomen op het moment dat het ontworpen is. En dat is hier dus aan de hand met deze Clarks Originals Craftmaster 1. Een schoen ontworpen ergens rond 1950 die nooit de productielijn heeft behaald. Nu mag Clarks al niet klagen over heritage en classics, maar shit. Als je dan ook dit nog in je archief hebt liggen.

Om het geheel nog mooier te maken hebben ze bij Clarks dus ineens ook besloten om wat productie werk in de UK te doen. Jawel, precies daar waar het hart hier sneller van gaat kloppen. Deze Clarks Originals Craftmaster 1 wordt dus helemaal met de hand vervadigd in het Verenigd Koninkrijk. De schoen is uitgevoerd met premium grain leder. Overigens precies zoals op de originele sample. De zool is een Goodyear welted variant. Al met al een schoentje waar jij jaren plezier van gaat hebben. Natuurlijk is de prijs heftig, maar voor zoveel quality en heritage heb je dat wel over. Check END. voor alle details.

Tags from the story