SKAGEN Falster Smartwatch

De smartwatch is happening. Ik loop al enige tijd met een oudere smartwatch om de pols en moet zeggen, die dingen zijn best praktisch. Waar die units voorheen vooral heel lomp groot en log waren zien we toch steeds vaker subtiele designs voorbij komen. En zo ook vandaag, de dag dat SKAGEN hun smartwatch lijn dropt met touch screen. Ze hadden natuurlijk al zogeheten hybrids in de collectie. Horloges met een normaal uurwerk en wat high tech activity tracking en notificaties.

Maar vandaag droppen ze dus ook hun eerste volledige smartwatch serie, de Falster. De horloges blijven trouw aan de typische minimalistische stijl van SKAGEN. Het ontwerp van de kast is strak te noemen. Het minimalisme is ook lekker doorgevoerd in de watchface. Strak strakker strakst. Uiteraard zijn ze volledig Android Wear 2.0 en komen ze met de prima Qualcomm Snapdragon Wear 2100 chip. Een dikke prima voor de smartwatch. De klokken zijn compatible met alles van Android 4.4 en hoger, maar ook iPhone gebruikers kunnen prima uit de voeten met deze klok om de pols. Ondersteuning vanaf iOS 9.0 op de iPhone 5 en hoger. Prijzen beginnen vanaf een 299 euro. En hiermee heb je een volwaardige smartwatch in een super minimalistisch design. Meer info? Check SKAGEN.

 

Tags from the story