Alden Longwing Blucher “Milkshake Suède”

Alden Longwing Blucher Milkshake Suède Header

Het is alweer een tijd geleden dat ik schreef over die held in het zuiden des lands. Je weet wel, die man met die verrekte mooie shop in Sluis. Sluis, dat dorp waar alleen maar de rijke Belgen ongeveer komen shoppen. En shoppen kunnen ze naar hartenlust bij Frans Boone.

Die heeft weer wat fijne paartjes van Alden binnen gekregen. En dat is dus reden genoeg om weer een stuk aan Frans Boone te wijden. Of althans in dit geval, de schoenen die je halen kan bij Frans Boone. Want allerjezus wat zijn deze Longwing Bluchers van Alden gruwelijk.

Sowieso is de Longwing van Alden fenomenaal, maar in deze Milkshake Suède uitvoering is het gewoon schoenenporno ten top. Deze kleur is zo perfect voor het huidige seizoen, maar je kan ze prima tot diep in de herfst nog dragen. Denim erop, al dan niet een nieuwe rauwe of een reeds versleten variant. Of een groene of blauwe chino erbij. Kan allemaal wel prima. Met of zonder sok, ook daar staan alle opties nog open.

Deze schoenen zijn gewoon vet, dat is een feit. En ja, het is Alden dus je betaalt de hoofdprijs, maar dat zijn ze zonder meer waard. Snel naar Frans Boone, voordat ze weer uitverkocht zijn.

Tags from the story
,