Baracuta x Stuarts Harrington G9

Baracuta Stuarts Harrington G

Nou zeg, gooi ik gisteren nog die hommage van Barbour aan de Harrington jas online, spot ik zojuist deze OG bij Stuarts. Een van de onontdekte pareltjes in webshop land, Stuarts, heeft structureel een goeie collectie. Serieus, bij deze shop vind je die hard to find exclusive Nike drops vaak gewoon nog op stock. Maar daarnaast hebben ze ook een heerlijke collectie heritage spul. En veel toffe workwear.

Anyways, dat blijkt wel als je ziet dat ze samen met Baracuta de OG Harrington Jacket weer droppen. En dan ook nog even in die originele loose fit van de jas. Tegenwoordig zijn ze wat slanker gesneden, maar deze uitvoering mag ook zeker niet ontbreken in je collectie. Goeie kleur meteen en prima door de meeste seizoenen door te dragen. En uiteraard exclusief bij Stuarts.

Tags from the story
,