Barbour “Steve McQueen” Merchant Wax Jacket

Barbour Steve McQueen Merchant Jacket Header

Barbour blijft gewoon maar doorgaan met een lijn koppelen aan Steve McQueen. En nu is het wel een stijlicoon die beste man. Maar had die in deze tijd geleefd was er vast wel een #metoo Twitter draadje over hem te vinden. Deze playboy pur sang had alleen wel style for miles.

Niet gek dus dat Barbour daar nog graag hun naam aan probeert vast te kleven. En met deze Merchant Jacket slaan ze ook zeker de plank niet is. Integendeel, dit is een bijzonder puik jassie geworden. Gebaseerd op de OG Harrington Jacket, maar dan gemaakt zoals alleen Barbour dat kan. Dus lompe lappen stof die volledig gewaxed zijn, Corduroy kraag en dikke ribbed cuffs en hemline.

Een uiterst prima jassie, welke een overkill is voor de zomer. Maar over drie maanden is het alweer herfst en dan komt die ongetwijfeld direct van pas. Ik spotte deze Barbour “Steven McQueen” Merchant Jacket uiteraard bij END.

Tags from the story
,