Casbia x Champion Veloce ATL

Casbia Champion Header

Eerder schreven we al over Casbia. En fuck, ik krijg dit label dus niet uit mijn kop. Iedere keer als ze iets droppen, dan ben ik toch weer getriggerd. Zo ook deze keer met die heerlijke Casbia x Champion collab.

Laten we allereerst Champion even uitroepen tot de ongekroonde koning van de collabs. Dit label heeft in de afgelopen jaren zoveel dikke collabs gedaan, dat is niet normaal meer. Meest recente in het oog springende collab is wel die collab van Champion x END., wellicht daarover later meer.

Voor nu hou ik het even bij deze Casbia x Champion Veloce ATL. Een sneaker die niet zal misstaan tussen dat chunky Balenciaga Triple S hype ding, maar ook gewoon de normale sneakerhead zijn hoofd doet keren. Een beetje lompe jaren negentig runner, maar dan in een stijlvol 2018 jassie. Prima zool eronder. Heeltab met Champion logo, tri color eyelets. En gewoon een verdomd lekkere shape.

Het is dat die schoenen te duur zijn, anders had ik gezegd dat je ze zou moeten halen. Voor nu, moet je gewoon wachten op de sale, en hopen dat ze daar voor de helft van de prijs in te vinden zijn. Money to burn? Surf dan naar Casbia en koop ze maar.

Tags from the story