Champion Reverse Weave Hoodie in Peach

Champion Reverse Weave Hoodie Peach Header

Om de een of andere reden kan je momenteel niet om de Peach hoodies en crewnecks heen. En ik snap het wel. Mijn absolute favoriet op dit moment is de versie van Champion met hun Champion Reverse Weave Hoodie in Peach. Als je dan toch voor een peach sweater gaat, doe dan deze.

Sowieso heb je met een sweater van Champion meteen een stuk heritage te pakken, wat altijd pluspunten scoort. Maar daarnaast is de fit plus het comfort ongeƫvenaard. Ja het is een simpele hoodie. Maar shit daat kan nog een hoop mis mee gaan. Gelukkig snappen ze bijChampion hoe ze en lekkere zachte loopback jersey stof tot een prima hoodie moeten maken. De prijs is basic, wat ook wel weer eens lekker is in deze tijden. Ik spotte deze sweat op voorraad bij END., waar anders.

CHampion-reverse-weave-hoodie-peach

Tags from the story