Clarks Originals Weaver in Emerald Suède

Clarks Weaver Aqua Detail

Ja joh Clarks, doe eens gek. De Weaver is al een bijzondere schoen van Clarks, maar in deze kleurstelling is die werkelijk fenomenaal. Is het makkelijk te dragen? Nee natuurlijk niet. De Weaver is zo’n beetje de meest onmogelijke schoen om gewoon te rocken. Op foto’s doet die het altijd goed. Maar on feet voel ik me altijd weer Donald Duck met deze dingen. En toch, sta ik vooraan in de rij om dit paartje te halen.

De kleur is gewoon geweldig. Zie je iedereen op die frisse Water Melon Max hype gaan. Kom jij veel frisser voorbij met Emerald Suède. Wat een geweldige zomerse kleur. Wellicht doet deze schoen het beter met gebruinde benen, sokloos onder een short. Maar met mijn melkflessen ga ik voor een rauwe denim in combinatie met deze schoen. Wat een juweeltjes. Je kan ze vinden bij END. overigens.

Tags from the story
,