Grenson Lloyd Loafer

Grenson Lloyd Loafer Header

Mocht je toch voor de Ralph Lauren denim van deze ochtend gaan, dan moet je natuurlijk ook een goed paar schoenen erbij hebben. Je kan makkelijk gaan voor een paar sneakers, een goeie Vans Oldskool bijvoorbeeld. Maar deze Grenson Lloyd Loafer gaat er ook uitstekend onder.

Sowieso zijn Grenson schoenen altijd een goed idee. Nu heb ik thuis een 4 paar van Grenson thuis, en eerlijk comfort en kwaliteit zijn wel echt een ding bij dit label. De maatvoering is redelijk tts. Ik rock een Air Max in 44 / US en de Grenson haal ik standaard in een UK 9.

Deze loafer van Grenson spotte ik bij Stuarts London. Het is een klassieke loafer in een prima donkere tan kleur. De prijs is niet gek. De kwaliteit van Grenson is echt top notch. En geloof me, ze zitten als pantoffels.

Grenson Lloyd Loafer