Grenson Sneakers, clean heeft een nieuwe definitie

Grenson Sneakers Header

Zoals bekend, ik ben helemaal weg van Grenson. Bijna alle schoenen die ze maken mogen ze direct in een UK9 deze kant op sturen. Hun boots, vooral de Fred en Hadley zijn helemaal top. Hun Brogues, en dan met name de Archie en Sid, zijn fenomenaal. En dan heb ik het nog niet gehad over de loafers.

Maar bovenop al dat geweld, hebben ze sinds een tijd ook een heerlijke lijn met top sneakers. En gelukkig houden ze het simpel. Basic low top en high top modellen in finishes die we kennen van hun “normale” collectie. En ja, dan heb je dus een paar fantastische sneakers gemaakt. Prima bij alles. En hoewel ik zwaar haat op een paar gympen onder een pak, mocht je het dan toch doen, probeer het eens met deze van Grenson. Op dit moment weer op voorraad bij Mr Porter.

 

Tags from the story