Kith x Sadelle’s

De Kith Manhattan shop zit praktisch om de hoek bij Sadelle’s. En Sadelle’s is dus een eettent. Als je Kith, en met name de founder Ronnie Fieg, een tijdje volgt dan weet je dat Ronnie iets met eetjoints heeft. Meer dan eens gooit hij zelf weer een vage pop-up met eten. En je hebt natuurlijk ook nog die Kith Treats toko, cornflakes is wel een stukje cultuur bij die Amerikanen. Don’t ask.

Maar anyways, deze collab zat er blijkbaar dus dik aan te komen. Als je een eettent hebt met een toffe look ‘n feel en je zit om de hoek bij Kith, dan kan je verwachten een invite te krijgen. Zo gaan die dingen. En de collectie is trouwens vet. Rijkelijk leunend op de logo’s van Kith en Sadelle’s. De collectie dropte gisteren einde dag. Zeg maar op het moment van schrijven van dit artikel. Nu had ik het eerder kunnen posten, misschien had je dan een kans tegen de bots die de Kith store altijd plunderen. Maar ik dacht, laat ik het de dag erna online gooien, dan weet je tenminste zeker dat het een long shot is wanneer je de shop van Kith bezoekt.