Nike Air Max 270 Triple White

Nike Air Max side on

De Nike Air Max 270 is wellicht niet de beste Max welke Nike ooit gemaakt heeft. Maar in deze colorway verdient de schoen toch wel een eervolle vermelding. Sowieso is Triple White altijd lekker. Maar bij deze Nike Air Max 270 scoort het wel even extra bonus punten.

Het lijkt door deze kleurstelling wel alsof die achterlijke Air Bubble een heel stuk minder achterlijk is geworden. Deze schoen straalt freshness uit. En ik geloof ook zeker wel dat die je comfortabel door de zomer heen gaat helpen. Vergeet alle andere kleurstellingen van deze schoen en voeg gewoon een Max 270 Triple White toe aan je sneakercollectie. Laten we wel zijn, van iedere Max moet je toch een paartje geprobeerd hebben. Ik spotte deze op stock bij Stuarts.

Nike-Air-Max-270

Tags from the story