Nike Air Max 93 “Watermelon”

nike air max  watermelon header

Deze schoen, de Nike Air Max 93 Watermelon, dropte in een pack met de 97 en de 87. En die 87 gingen als warme broodjes over de toonbank. Gek genoeg is de 93 uitvoering van deze pack nog wel her en der verkrijgbaar. Ik zeg gek genoeg, want het verbaast mij oprecht.

Als je dan toch voor een hype release gaat, waarom zou je alleen de 87 in je deadstock kluis neerleggen? Waarom gooi je niet ook een van de vetste schoenen ever erbij. De Max 93 is altijd al een ondergeschoven kindje geweest.

In de gouden tijden van de Footlocker sale rekken, vond je de Max 93 ook altijd voor nog minder dan de rest. En het is onterecht. Deze schoen is al jaren zijn tijd ver vooruit geweest. De neopreen sockliner bijvoorbeeld, die is pas in de laatste jaren hype geworden. Deze schoen uit 93 rockte die gewoon al. De crazy Air Bubble en sowieso de lijnen van de zool. Tot op heden nog ongeƫvenaard.

Maar hey, de rest van de wereld wilde liever de 87 van deze ode aan Miami South Beach. Dus nu kan jij nog gewoon de veel frissere Max 93 halen bij END..

nike-air-max-93-watermelon