Polo Ralph Lauren CP-93

Allereerst, mijn excuses. Deze site heeft even een paar maanden van stilte mogen hebben. Maar we zijn er weer. Er kwam een tof project tussendoor dat even de volledige focus nodig had. Maar nu dat achter de rug is, zijn we er weer helemaal klaar voor om te vlammen met OurBubble.

En laten we deze re-release van OurBubble maar even goed beginnen. En wel met Ralph Lauren. Een belachelijk dikke drop van Ralph Lauren ook meteen. Zie hier de CP-93 collectie. Een bescheiden ode aan 1992 toen RL de sponsor van de America’s Cup in San Diego was. Een zeilwedstrijd, vandaar het nautische thema in deze drop.

En serieus, alle items uit deze drop zijn belachelijk dik. Van colorblock Polo’s tot gekke gestreepte jassies en verdomd lekkere caps. Prep als een malle. En Prep in 1992-1993 was dus echt kut. Maar nu is het hype als een gek. Deze drop alleen al is reden genoeg om de digitale vulpen weer eens te gebruiken en een artikeltje te pennen. Uiteraard haal je deze collectie gewoon bij END., daar heb ik immers de foto’s ook gejat.

 

Tags from the story