Rag & Bone Crewneck

Rag Bone Crewneck Header

Rag & Bone, vooral bekend van die belachelijk lekker denims, gooit even wat jaren negentig op je. Gewoon een simpele crewneck sweater van het label met een uiterst prima print. Het logo is nog net niet te groot om het fatsoenlijk te kunnen dragen. En ja, ik hou wel gewoon van die vintage banner stijl van het logo. Beetje racing striping / color block ding.

De sweater is gemaakt van een heerlijk zachte loopback cotton jersey. Zeg maar precies zoals jij nodig hebt dit seizoen. Niet voor jezelf, maar voor je geliefde waarvan je weet dat zij altijd in de avond zegt dat het te koud is op het terras. Of, mocht je zelf een zeikerd zijn die het altijd koud heeft, dan is deze sweater natuurlijk ook gewoon voor jou. Wit, dus prima op een khaki chino of willekeurige blauwe denim te dragen. Je haalt hem bij Mr. Porter.

Rag-Bone-Crewneck