Ralph Lauren Sullivan Cropped Jeans

Ralph Lauren Sullivan

Deze broek, hij is zo vet, en zo jammer tegelijk. Een witte denim, je gaat hem never nooit dragen. Laten we wel zijn. Iedereen heeft wel een witte denim in de kast. En kan jij je nog herinneren dat je hem ooit aan had. Tel daar dan die skulls borduursels bij op. En je weet zeker dat je deze kast hooguit 1 keer per jaar aan trekt. Neemt alleen niet weg dat het een vette broek is.

Het is simpel. Ik heb een zwak voor witte denims en een zwak voor all over printjes op broeken. Maar, praktisch is het allebei niet. Met een all over print heb je altijd, goh daar heb je hem weer met die broek. En met een witte broek, is het bij iedere bak koffie schrikken als de deur net wat stroever open gaat. Denk na, je weet wat ik bedoel.

En nou combineren ze bij Ralph Lauren deze twee onmogelijkheden in 1 broek. Wat zal die vet staan trouwens op een zand su├Ęde tasselloafer, met een blauwe oxford cloth button down. Dat geheel terzijde natuurlijk. Mocht je nog op zoek zijn naar een onmogelijke broek, check de Bijenkorf. Overigens wel een miskleuner dat ze deze denim de Sullivan genoemd hebben. Skullivan had dan toch passender geweest. Anyways…

Ralph-Lauren-Sullivan