The North Face Jacket

North Face Jacket Header

Kijk, je zit niet te wachten op slecht nieuws van me. Maar deze paar mooie dagen zijn een keer voorbij. Er komt weer een moment dat je onverwacht een bak regen op je kop krijgt. En op dat moment denk je terug aan nu. Want ik vertel je nu dat dat je deze jas van The North Face even moet halen. Deze is namelijk waterdicht en winddicht. Helemaal prima, maar dat zijn zoveel jassen.

Alleen is deze van The North Face ook nog even makkelijk op te bergen tot een kleine prop onderin je tas. En als dan het moment komt dat de regen met bakken uit de lucht valt, heb jij ineens een prima regenjassie te pakken. En laten we wel zijn, deze olijfgroene variant van The North Face is wel een stuk stijlvoller dan het gemiddelde AGU regenpak. Dus hop naar de Bijenkorf, koop dit ding en wees mij volgende week maar weer dankbaar.

The North Face