Vans OG 59 LX Suède Slip On

Vans OG  LX Header

Heerlijk toch hoe vans gewoon hun allerklassiekste materiaal blijft droppen. De Slip On is een schoen welke al menig generatie mee gaat. En gek genoeg wordt die nog steeds door alle lagen van de bevolking door gekocht. Nou ja, alle lagen is wat overdreven. Maar je vindt deze schoen op veel plaatsen. Deze OG 59 LX uitvoering overigens niet. Negen van de tien keer is het een normale canvas versie van dezer schoen die je ziet, De Vans OG 59 LX Suède Slip On.

Deze OG 59 LX uitvoering echt, brengt de schoen bijna naar het leveltje Common Projects. Ik zeg bijna, daar geen enkele schoen onder de 100 euro ooit in de buurt van Common Projects gaat komen. Zelfs niet als je alle middle men er tussen uit haalt, ik zie je Aurélien. Maar dus een on point oranje suède slip on voor nog geen 100 euro? Check deze dan bij Mr Porter.

Van OG 59 LX Slip On

 

Tags from the story