Vans Old Skool Apricot Gum

Vans Old Skool

Ja joh, Vans blijft klassiekers gooien. En blijkbaar hebben ze hun shapes ook weer aardig op orde. Serieus, een tijd terug kocht ik een Old Skool in een Suède Canvas variant, het leek wel een banaan. Niet te doen. De shape was op zich aardig kwa breedte, alleen de zool zag er niet uit.

Maar deze volledige suède versie van de Vans Old Skool, welke ik spotte bij Need Supply, ziet er een heel stuk beter uit dan mijn miskoop. Het zal we het gebrek aan canavs zijn wat zorgt voor een instant betere schoen. Overigens gaat mijn Yoast SEO Plugin over zijn nek van de zinnen die ik brei. Leesbaarheid: heeft verbetering nodig. Let me know wanneer dat echt zo is. Dan ga ik wel kortere zinnen schrijven.

Maar dus, deze Vans Old SKool in Apricot Ice. Wat een belachlijk lekkere schoen is dit. Sowieso ben ik een sucker voor alles met een gum zool. En ja, deze op die manier kan zeker gewaardeerd worden. Ik spotte het schoentje bij Need Supply. En natuurlijk jatte ik daar ook de foto’s.