Acne Studios Hooded Cotton-Canvas Parka

Acne Studios Parka Header

Natuurlijk, de mussen zijn nog te lui om überhaupt richting het dak te vliegen en ik ben alweer een jas voor de herfst aan het aanprijzen. Maar fuck it. Je weet hoe die dingen gaan. Wanneer je een jas nodig hebt is alles alweer weg. En wordt midden in de herfst de nieuwe zomercollectie alweer gedropt in de winkels. Serieus ik snap er nooit wat van, maar blijkbaar ben je als planner bij een label goed bezig als je de zomer collectie in de winter dropt en de winter collectie in de zomer.

Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat om deze Parka van Acne Studios. Gewoon een mooie jas. De jas komt in een subtiele color block van zand en licht bruin. De draw strings zijn ecru. De jas heeft een loose fit, dus ja die valt wat ruim. Dat is geloof ik weer helemaal het ding de komende tijd. Maar pin me er niet op vast. Deze jas is gewoon vet om te zien. En voor een slim fit koop je gewoon een maar kleiner toch? Check hem bij Mr Porter.