adidas NMD Racer Whitaker Car Club

Social Status gooit weer eens een prima collab. Dit maal met adidas en Whitaker Car Club. Althans, of dat een echte car club is? De YouTube promo van de schoen doet lijken alsof het een fancy SoCal Car Club is, maar iets zegt me dat het enkel om de likes gaat. En dat is niet erg. De schoen an sich is namelijk prima te like’n.

Het is een NMD Racer van adidas met wat toffe details. Bruine heelcup, de rest is wit met wat zwarte details. Zeg maar precies wel zoals je een zomerschoen zou willen hebben. Moet ik zeggen dat ik het zelf niet de lekkerste schoen vind om mee te auto rijden, maar dat dan weer terzijde. Die bouncy zol op je gaspedaal geeft net te weinig gevoel, ik ben een zeikerd, I know. Neemt niet weg dat de schoen er verdomt lekker uit ziet. En voor een collab is het op zijn minst bijzonder dat die nog in een full size run op stock is bij NeedSupply.