adidas YUNG 1,

adidas yun  sneakers

Normaal ga ik niet heel lekker op dad shoes, of alles wat er op lijkt. Maar om de een of andere vreemde reden, trekt deze adidas YUNG 1 mij wel. Nee ik heb hier geen enkele goede reden. Maar zal toch proberen een beetje duiding te geven waarom deze schoen dus wel top is, naar mijn bescheiden mening waar je verder natuurlijk helemaal niets mee hoeft te doen. Laten we dat altijd voorop stellen.

Deze YUNG 1 van adidas komt in twee kleur varianten, waarbij de oranje versie toch echt het tofste is. Die wit rode versie is teveel Amerikaanse toerist naar mijn smaak. En zou het daardoor waarschijnlijk beter doen in dad shoe minnend fashionland. Maar die oranje versie is gewoon een knaller. Onmogelijk goed te combineren met welke outfit dan ook. Maar een goede denim en basic witte tee maakt het vast prima te doen.

Dit is de schoen die Yeezy eigenlijk wilde tekenen toen die met die desert rat shit bezig was. Maar ja, toen bleek dat deze schoen al in de archieven van adidas aanwezig was. Niet helemaal natuurlijk. Deze adidas YUNG 1 is gebaseerd op de Falcon Dorf uit 1997. Alleen is de YUNG 1 een modernere variant met een net iets andere zool en meer premium uppers. De YUNG 1 kwam al eens in die gekke Dragon Ball Z line up naar voren. Maar in deze oranje versie is het echt een rammer. Nu adidas al die influencers paartjes aan het opsturen is, maatje 43 1/3 thanks!

Of ga ik toch moeten shoppen bij Aphrodite 1994 of Très Bien?

 

Tags from the story
,