Alden Plain Toe Blucher

Alden Plain Toe Blucher Header

Gisteren gingen we wel lekker op die hype shit. Vandaag gaan we weer even terug naar het andere deel van je garderobe. Gewoon voor de verandering. Mijn smaak voor schoenen en kleding doet me soms denken dat ik volledig schizo ben, maar niets is minder waar. Dus nu wat liefde voor een heerlijk paar van Alden. Wellicht naast de Long Wing en Indy een van de mooiere paartjes Alden die te krijgen is.

We hebben het hier over een Plain Toe Blucher. Een Blucher is hoe de Amerikanen een schoen noemen die de rest van de wereld gewoon een Derby noemt. Plain Toe spreekt voor zich natuurlijk. Dit is dus gewoon een eenvoudige schoen zonder tierlantijnen. Maar wel een schoen met de bekende Alden afwerking. Kwaliteit ten top. En shit wat oogt die bijzonder lekker. Goed onder een wollen flanel, trashed denim, of gewoon een chino. Zeg maar zo goed als alles in dat je in de kast hebt. Ik spotte dit paar weer eens bij END., waar anders.

 

Tags from the story