Cheaney Jarrow Cap-Toe Boots

Cheaney Cap Toe Boots Header

Niet echt het paar schoenen waar je op dit moment aan zou denken. Maar het wordt vanzelf weer herfst, dan de winter en dan denk je ineens, fuck. Goede Cap-Toe Boots zijn altijd een must have. En natuurlijk zijn er tal van keuzes. Red Wing, Alden, Grenson, maar deze van Cheaney zijn ook wel ernstig lekker.

Cheaney is ooit in 1886 door Joseph Cheaney gestart. En nog steeds maakt het label zijn schoenen met de hand in Engeland, zoals Joseph het zelf ook deed. En ja, dat merk je wel aan de kwaliteit van de schoenen. In positieve zin, uiteraard. Deze schoenen zijn top notch. Het beste leder is geselecteerd voor deze boots. En het vakmanschap straalt er vanaf. Natuurlijk niet het paartje om te trashen tijdens een slecht festival. Maar wel het paartje om een te rocken met een mooie selvedge denim of goeie flannel tijdens een normale werkdag. Ik spotte deze boots op stock bij Mr Porter.

 

Tags from the story